Aqua draintegel nero.

€ 28,73 incl. BTW

Door klimaatverandering stijgt niet alleen de temperatuur wereldwijd ook neerslagpatronen veranderen. In Nederland merken we dat er vaker overstromingen plaatsvinden door hevige regenbuien. In stedelijk gebied staan straten vaker blank wat zorgt voo ...

Door klimaatverandering stijgt niet alleen de temperatuur wereldwijd ook neerslagpatronen veranderen. In Nederland merken we dat er vaker overstromingen plaatsvinden door hevige regenbuien. In stedelijk gebied staan straten vaker blank wat zorgt voor de nodige overlast. Een geheel bestrate tuin en oprit zijn onvoldoende drainerend en leveren daardoor geen positieve bijdrage aan onze waterhuishouding, Aqua-draintegels zijn hiervoor een uitstekende oplossing omdat deze regenwater de kans geven in de grond weg te zakken en zo ons rioolstelsel te ontlasten en onze waterhuishouding te verbeteren. Onze Aqua-draintegel 30x30x8 cm, beschikbaar in de kleuren Gris en Nero, leent zich goed als milieuvriendelijke alternatief voor ‘dichte’ bestrating.
Lees verder
Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke bestrating als alternatief op traditionele betonstenen of betontegels om uw parkeerplaats of tuin te voorzien van waterdoorlatende tegels? Aqua-draintegels worden net als ‘gewone’ betontegels gelegd maar zijn eenvoudiger en sneller te plaatsen. Aqua-draintegels zijn zeer waterdoorlatend. Door de solide vorm kan de Aqua-draintegel een hoge belasting verdragen. U kunt de Aqua-draintegel plaatsen in uw oprit of bijvoorbeeld als pad of parkeerplaats. Te bestellen per 16 stuks = 1,44 m2 Prijs per m2 = 19,95.