€ 51,16
per laag
Vraag naar exacte voorraad

lagen

of

m2
Bereken 5% breuk- en snijverlies mee.

Een laag bevat 80 stuks. Het aantal lagen wordt automatisch afgerond naar boven.

aantal m2

Aantal besteleenheden

U besteld de producten per besteleenheid, bijvoorbeeld per 75 of 100. Het aantal besteleenheden wordt automatisch naar boven afgerond.

Prijs per besteleenheid

Eindtotaal

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Waarom bestellen bij Steenhandel Geurds?

Uw bestelling kan binnen een week geleverd worden

U hoeft niet thuis te zijn op de dag van levering

De dag voor levering wordt u op de hoogte gebracht

Offerte aanvragen worden binnen 6 uur beantwoord

Meer dan 600 soorten metselstenen

Veilig betalen via iDEAL

Gebakken bestrating is uitstekend te combineren met andere materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een oranjerode straatbaksteen, gecombineerd met een vlonder van vergrijsd hout. Warm én stijlvol! Zoekt u naar een meer speelse uitstraling? Kies dan voor een mix van kleuren, waarin subtiele kleuraccenten van de gevel terugkomen. ‘Mixen en matchen’ breekt grote oppervlaktes.

Gebakken waalformaat Geba 4062 rood bruin getrommeld. 63,95 p/m2

Waalformaat+/- 200 x 50 x 60 mm
Gegevens
Kiest u voor Geba 4062 dan kiest u voor kleurrijk en gezellig. De tuin is een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin. Wilde en bloeiende planten groeien door elkaar, als een natuurlijk, kleurrijk geheel. Elk seizoen ziet de tuin er anders uit, met een verzameling van verschillende materialen en accessoires. De nadruk ligt op ‘buiten genieten’. Warmte in elk seizoen. Dat bereikt u met de kleurrijke collectie Steenhandel Geurds straatbakstenen. Een kleurrijke collectie met een gezellige, sfeervolle en toch stijlvolle uitstraling. De Geba 4062 combineert goed met verschillende soorten planten en karaktervolle accessoires en is gemakkelijk te onderhouden. Zo blijft er veel tijd overblijft om te genieten. Bijvoorbeeld in een mediterrane tuin met oranje, rode, of bruine gebakken bestrating. Straatbakstenen kunt u met een gerust hart in uw tuin leggen. Ze worden gemaakt van 100% oer-Hollandse klei en bevatten geen schadelijke stoffen. Er worden geen kleurstoffen aan onze straatbakstenen toegevoegd. De mix van klei en zand maakt de kleur. Keramische straatbakstenen voelen zeer natuurlijk aan wanneer u met blote voeten over uw terras loopt. Prijs is per laag a 0,8 m2.   Levertijd in overleg.
Specificaties
Specificaties