€ 54,80
per laag
Vraag naar exacte voorraad

lagen

of

m2
Bereken 5% breuk- en snijverlies mee.

Een laag bevat 80 stuks. Het aantal lagen wordt automatisch afgerond naar boven.

aantal m2

Aantal besteleenheden

U besteld de producten per besteleenheid, bijvoorbeeld per 75 of 100. Het aantal besteleenheden wordt automatisch naar boven afgerond.

Prijs per besteleenheid

Eindtotaal

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Waarom bestellen bij Steenhandel Geurds?

Uw bestelling kan binnen een week geleverd worden

U hoeft niet thuis te zijn op de dag van levering

De dag voor levering wordt u op de hoogte gebracht

Offerte aanvragen worden binnen 6 uur beantwoord

Meer dan 600 soorten metselstenen

Veilig betalen via iDEAL

Gebakken waalformaat Geba 5010 Zenneton wasserstrich getrommeld. Geba 5010 is een gebakken klinker getrommeld. Deze sortering is leverbaar in UWF65. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Kleur is bont genuanceerd onbezand.

Gebakken waalformaat Geba 5010 wasserstrich getrommeld.68,50 p/m2

waalformaat+/- 200 x 50 x 60 mm
Gegevens
Kiest u voor getrommelde steen dan kiest u voor klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke en veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditionele tuinpatronen, een verzorgde uitstraling en zorgvuldig tuinonderhoud. STEENHANDEL GEURDS geba straatbakstenen passen perfect in tuinen met symmetrische vormen en voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren in een tuin waar geleefd en gewerkt mag worden. De Classica serie biedt u keuze uit straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor tijdloze tuinen. Prijs is per laag a 0,8 m2. Levertijd in overleg.
Specificaties
Specificaties