Gebakken waalformaat Geba 5010 wasserstrich getrommeld.

€ 68,50 incl. BTW

Kiest u voor getrommelde steen dan kiest u voor klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke en veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditione ...

Kiest u voor getrommelde steen dan kiest u voor klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke en veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditionele tuinpatronen, een verzorgde uitstraling en zorgvuldig tuinonderhoud. STEENHANDEL GEURDS geba straatbakstenen passen perfect in tuinen met symmetrische vormen en voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren in een tuin waar geleefd en gewerkt mag worden. De Classica serie biedt u keuze uit straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor tijdloze tuinen.

Levertijd in overleg.


Lees verder
Gebakken waalformaat Geba 5010 Zenneton wasserstrich getrommeld. Geba 5010 is een gebakken klinker getrommeld. Deze sortering is leverbaar in UWF65. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Kleur is bont genuanceerd onbezand.