Gebakken dikformaat Geba 4065 zwart strak.

€ 46,95 incl. BTW

Kiest u voor gebakken klinkers strak van Steenhandel Geurds dan kiest u voor rustgevend design. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Een designtuin is een strak vormgegeven, ov ...

Kiest u voor gebakken klinkers strak van Steenhandel Geurds dan kiest u voor rustgevend design. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Een designtuin is een strak vormgegeven, overzichtelijke buitenruimte met aantal opvallende elementen. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel. Steenhandel Geurds straatbakstenen zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. Een plek om heerlijk te loungen na het werk. Ontspannen te barbecueën in het weekend. Of lekker lang te borrelen op een nazomeravond. De strakke serie bestaat uit moderne straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor bijzondere, onderscheidende tuinontwerpen.Strakke bestrating geeft een tuin een moderne look. Breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. En durf te combineren met opvallende vormen en kleuren. In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel, hierin speelt ook het legverband een grote rol. Naast het halfsteensverband zorgt ook het blokverband voor een moderne uitstraling. Net anders, maar blijvend mooi.De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel. Strakke, donkere kleuren en subtiel gemixte sorteringen spelen hierin een belangrijke rol.
Lees verder
De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel. Strakke, donkere kleuren en subtiel gemixte sorteringen spelen hierin een belangrijke rol.