Gebakken klinkers

Moeite met kiezen uit 500 stenen? Geen nood, gebruik onze adviestool!

Adviestool

Klinkers kopen?

Onze klinkers zijn beschikbaar in vele kleuren en maten. Deze bestrating word gemaakt van klei waardoor de kleur langer mooi blijft. Gebakken klinkers zijn ook slijtvast en hebben een lage wateropname waardoor ze een lange levensduur hebben. 

Gebakken klinkers worden gebakken op een temperatuur van 1200 °C. Daardoor zijn ze bestand tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief dagelijks gebruik. U investeert dus in lange termijn. Wilt u nog meer weten over deze klinkers bekijk dan eens het productinformatieblad voor gebakken klinkers.

Kleuren klinkers

Wij hebben klinkers in een groot aantal kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn bruin, rood en antraciet.

Formaten gebakken klinkers

Gebakken klinkers zijn leverbaar in diverse maten zoals waalformaat klinkers, dikformaat, klinkerkei, en dubbelklinker. Het meest voorkomende formaat zijn de gebakken waarlformaat klinkers of dikformaat klinkers. De waalformaat klinkers hebben de afmeting 200x50x60mm en de dikformaat klinkers hebben een afmeting van 200x65x85.

Bekijk en bestel onze sierbestrating voor o.a. uw oprit, terras of tuinpaden. Voorbeelden kunt u komen kijken in onze showtuin in Bergharen. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding.Wij raden u dan ook aan altijd even te komen kijken in onze showtuin.

Stenen afhalen

Indien u de stenen wilt afhalen, informeer vooraf waar de stenen staan. I.v.m. enorme drukte kunnen de levertijden oplopen.