Steenstrips

Moeite met kiezen uit 500 stenen? Geen nood, gebruik onze adviestool!

Adviestool

Steenstrips zijn bakstenen van ongeveer 2 cm dik. Ze hebben dezelfde kwalitatieve eigenschappen als een baksteen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, robuust en prima bestand tegen vorst. Onderstaand nog een aantal voordelen van steenstrips op een rijtje:

  • Steenstrips zijn minder dik en besparen daardoor veel plaats. Ideaal om een bestaande gevel een nieuwe look te geven.
  • De detaillering van ramen en deuren blijft behouden bij plaatsing van steenstrips op de buitengevel. Hierdoor blijven de aanpassingskosten laag.
  • Onze strips zijn zowel op de binnenmuur als de buitenmuur te gebruiken. Ook hier verlies je minder ruimte door het gebruik van steenstrips. Ze zijn niet van echte bakstenen muren te onderscheiden.

Voor binnen zijn zowel in combinatie met een klassieke en moderne inrichting als met een traditionele landelijke inrichting steenstrips goed te gebruiken. De bakstenen steenstrips creëren een robuuste look binnen.

Bij het plaatsen van de steenstrips op de buitenmuur dien je rekening te houden met de isolatie van de buitenmuur. Is de buitenmuur nog niet geïsoleerd dan moet deze eerste geïsoleerd worden. Is de buitenmuur al geïsoleerd dan kun je de strips rechtstreek op de buitengevel aanbrengen. 

De precieze afmetingen van de steenstrips ziet u bij de beschrijving van het product. Alle steenstrips die we op voorraad hebben, kunt u per m2 afhalen bij ons op locatie. De steenstrips die we moeten bestellen, kunnen afgenomen worden vanaf 20 m2.

  • Steenstrips worden op maat gemaakt en kunnen niet retour genomen worden.
  • Indien u de steenstrips wilt afhalen, informeer vooraf waar de steenstrips staan.

Wij wijzen u erop dat foto's van de steenstrips een indicatie zijn van de kleur van de materialen. Ons advies is om altijd de kleur van het product in de showroom of showtuin te komen bekijken.