Steenhandel geurds

Bij Steenhandel Geurds staan we voor service. We willen graag dat de klanten met een eerlijke uitleg over de verschillende producten de juiste keuze kunnen maken voor hun nieuwe huis en/of bestrating van hun tuin.

In onze showtuin kunnen de klanten altijd (ook buiten de openingstijden) rondlopen en ons assortiment keramische tegels, betontegels, aanbiedingen in metselstenen, kunstgras, grind, split, sierbestrating en betonelementen bekijken. We bieden een uitgebreid assortiment in metselstenen.

Daarnaast hebben we ook aanbiedingen en restpartijen. We geven graag advies, ook online, en denken met de klant mee. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Ik ben Marco Geurds, sinds 1999 zelfstandig ondernemer. We zijn begonnen met een transportbedrijf, waarbij bouwmaterialen, voornamelijk stenen, werden vervoerd. In 2004 zijn we naast het transportbedrijf, een steenhandel begonnen in Barneveld. Dit bleek een mooie combinatie, waarbij ik meestal zelf de producten, die de klant bij ons kocht, ook bij hen thuisbracht. In 2009 zijn we ook in Bergharen een steenhandel begonnen, dichter bij huis, aangezien wij zelf in Bergharen wonen. We hebben toen ook besloten de steenhandel in Barneveld te sluiten om ons volledig op de steenhandel in Bergharen te kunnen richten.

Mede dankzij het internet hebben we nu klanten door heel Nederland, waardoor zelf transporteren niet meer haalbaar is. Voorheen transporteerde ik in de regio zelf. Sinds januari 2018 laten we alles transporteren door een transporteur waarmee we al meerdere jaren een prettige samenwerking hebben. Zijn chauffeurs brengen voor ons de producten naar onze klanten.

Marco Geurds

En ik ben Saskia Geurds, vanaf het begin van ons transportbedrijf, doe ik de administratie. Daarnaast werkte ik als verpleegkundige in het CWZ in Nijmegen. Toen we in 2004 startten met de steenhandel, ging ik ook daar de administratie voor doen.

Met de opkomst van het internet, kregen we steeds meer mails. In het begin beantwoordde Marco deze, maar sinds enkele jaren ben ik me ook daarmee gaan bezighouden. Ook onze site up-to-date houden en het bijhouden van de social media behoren tot mijn werk.

Vanaf januari 2016 ben ik me ook gaan richten op de verkoop. Dit vind ik erg leuk: samen met de klanten zoeken naar mogelijkheden. Ik geef uitleg over de verschillende producten om samen met de klant uiteindelijk tot een juiste keuze te komen. Samen met Marco werk ik met veel plezier in onze steenhandel.

Saskia Geurds