Steenhandel Geurds

 Bij Steenhandel Geurds staan we voor service. We willen graag dat de klanten met een eerlijke uitleg over de verschillende producten, de juiste keuze kunnen maken voor hun nieuwe huis en/of bestrating van hun tuin.

Door ons grote assortiment hebben we voor ieder wat wils.

In onze showtuin kunnen de klanten altijd (ook buiten de openingstijden) rondlopen en ons assortiment keramische tegels, betontegels, aanbiedingen in metselstenen, kunstgras, grind, split, sierbestrating, schuttingen en betonelementen bekijken. 

Daar vind je producten van Gardenlux, Excluton, Klijn, Ceradal, Redsun, Dirksen sierbeton, Easylawn, 

In onze showroom bieden we een uitgebreid assortiment aan metselstenen. Er hangen meer dan 600 soorten. 

We hebben metselstenen van veel Nederlandse fabrieken, Wienerberger, Vandersanden, Rodruza, Vogelensangh, Engels baksteen, Eurosteen, Caprice en Rijswaard.

In onze showroom zijn de metselstenen op monsterborden met voeg te bekijken.

Daarnaast hebben we ook aanbiedingen, restpartijen en unieke retro getrommelde metselstenen.

De aanbiedingen, restpartijen en unieke retro getrommelde metselstenen staan bij ons op voorraad en zijn per stuk afneembaar.

En zijn altijd in onze showtuin te bekijken.

We geven graag advies, ook online, en denken met de klant mee. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

 

Ik ben Marco Geurds, sinds 1999 zelfstandig ondernemer. We zijn begonnen met een transportbedrijf, waarbij bouwmaterialen, voornamelijk stenen, werden vervoerd. In 2004 zijn we naast het transportbedrijf, een steenhandel begonnen in Barneveld. Dit bleek een mooie combinatie, waarbij ik meestal zelf de producten, die de klant bij ons kocht, ook bij hen thuisbracht. In 2009 zijn we ook in Bergharen een steenhandel begonnen, dichter bij huis, aangezien wij zelf in Bergharen wonen. We hebben toen ook besloten de steenhandel in Barneveld te sluiten om ons volledig op de steenhandel in Bergharen te kunnen richten.

Mede dankzij het internet hebben we nu klanten door heel Nederland, waardoor zelf transporteren niet meer haalbaar is. Voorheen transporteerde ik in de regio zelf. Sinds januari 2018 laten we alles transporteren door een transporteur waarmee we al meerdere jaren een prettige samenwerking hebben. Zijn chauffeurs brengen voor ons de producten naar onze klanten.

Marco Geurds

En ik ben Saskia Geurds, vanaf het begin van ons transportbedrijf, doe ik de administratie. Toen we in 2004 startten met de steenhandel, ging ik daar ook de administratie voor doen. Daarnaast heb ik 19 jaar als verpleegkundige in het CWZ in Nijmegen gewerkt.

Met de opkomst van het internet, kregen we steeds meer mailverkeer en offerte-aanvragen. In het begin beantwoordde Marco deze, maar vanaf 2016 ben ik me ook daarmee gaan bezighouden. Naast de administratie en het verwerken van de opdrachten is onze site up-to-date houden en het bijhouden van social media ook mijn werk.

Toen ik stopte in het ziekenhuis, ben ik me ook gaan richten op de verkoop. Dit vind ik erg leuk: samen met de klanten zoeken naar mogelijkheden. Goed luisteren naar het verhaal. Ik geef uitleg over de verschillende producten om samen met de klant uiteindelijk tot een juiste keuze te komen. Samen met Marco werk ik met veel plezier in onze steenhandel.

 

Saskia Geurds