Gebakken waaltjes

Moeite met kiezen uit 500 stenen? Geen nood, gebruik onze adviestool!

Adviestool

Gebakken waaltjes 

Gebakken waaltjes zijn klassieke slanke stenen in het standaard formaat 20x5cm, gebakken op een op een temperatuur van 1200 °C. Door het slanke formaat zijn de waaltjes te leggen in verschillende legverbanden. Zo kunt u zelf kiezen welk patroon het meest voldoet aan uw wensen. Bovendien zijn de waaltjes doordat ze op een hoge temperatuur gebakken zijn goed bestand tegen:

  • Extreme vorst
  • Hoge temperaturen
  • Intensief dagelijks gebruik

Sterker nog, oude gebakken waaltjes zijn mooier, want naarmate de jaren verstrijken winnen de waaltjes het aan uitstraling terwijl ze hun kleur behouden. Dankzij deze duurzame eigenschap kunt u ze ook hergebruiken. U investeert dus in lange termijn.

Soorten waaltjes

Waaltjes zijn te verkrijgen in twee soorten: gebakken waaltjes en betonwaaltjes. Op deze pagina vindt u alles over de gebakken waaltjes. Wilt u meer weten over betonwaaltjes en de verschillen tussen gebakken- en betonwaaltjes? Lees dan meer in ons blog: Waaltjes kopen? Gebakken of beton waaltjes!

Waar gebakken waaltjes kopen?

Gebakken bestrating van Steenhandel Geurds: natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi! U kunt ook komen kijken in onze showtuin in Bergharen. Hier kunt u alle gebakken waaltjes in het echt bekijken. De precieze kleur van de waaltjes kan namelijk afwijken op de getoonde afbeelding. De showtuin is 24/7 geopend. 

Bekijk al onze Klinkers.