Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Square Decor.

€ 66,95 incl. BTW

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Square Decor.   Op zoek naar een strakke tegel voor jouw tuin? Met deze Cera3Line® Square kies je voor een moderne betonlook. Voeg een meer speels effect toe en combineer een tegel uit deze serie met d ...

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Square Decor.

 

Op zoek naar een strakke tegel voor jouw tuin? Met deze Cera3Line® Square kies je voor een moderne betonlook. Voeg een meer speels effect toe en combineer een tegel uit deze serie met de bijpassende decortegel. Gegarandeerd een uniek effect!

 

Mocht je meer gewaagd aan de slag willen gaan, kies dan voor enkel de decortegel en geniet straks van een prachtig tapijteffect in uw tuin.

 

Fijn om te weten

 

100% Dutch Design, ontworpen en samengesteld door Nederlandse ontwerpers. Iedere tegels heeft zijn eigen unieke design! De voordelen van deze keramische tegels:

  • 100% full body keramiek
  • Warmte-, vorst- en strooizoutbestendig
  • Duurzaam materiaal en een lange levensduur
  • Kleurvast en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor hogedrukreiniging

 

 

Lux & Dutch

 

Al 15 jaar een begrip in het Nederlandse straatbeeld én altijd op zoek naar de juiste producten om uw tuinwens te vervullen. Met deze nieuwe lijn verbindt Gardenlux zich met trendsetters, creatievelingen en liefhebbers van een moderne tuin. Ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met een moderne én functionele tegel. Uniek, groots, creatief én onderhoudsvrij.

 

De nieuwe generatie neemt het over, niet alleen in de vorm van deze tegels, maar ook ontworpen door de nieuwe generatie. De Gardenlux Cera3Line is een vernieuwende en moderne collectie, met zorg ontworpen en samengesteld door Gardenlux.


Lees verder

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Square Decor.