Gebakken bestrating

Moeite met kiezen uit 500 stenen? Geen nood, gebruik onze adviestool!

Adviestool

Gebakken bestrating - Meer weten?

Onze sierbestrating is in vele kleuren en maten leverbaar. Wij hebben een groot assortiment aan klinkers en gebakken bestrating. Deze bestrating word gemaakt van klei waardoor de kleur langer mooi blijft.

Gebakken klinkers worden gebakken op een temperatuur van 1200 °C. Daardoor zijn ze bestand tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief dagelijks gebruik. Jaar in jaar uit. Sterker nog, gebakken bestrating wordt mooier naarmate de jaren verstrijken. Ze winnen aan uitstraling terwijl ze hun kleur behouden. Dankzij deze duurzame eigenschap kunt u ze ook hergebruiken. U investeert dus in lange termijn. Wilt u nog meer weten over deze klinkers bekijk dan eens het productinformatieblad voor gebakken klinkers.

Formaten bestrating

Gebakken klinkers zijn leverbaar in diverse maten zoals Waaltjes, dikformaat, klinkerkei, en dubbelklinker. 

Bekijk en bestel onze sierbestrating voor o.a. uw oprit, terras of tuinpaden. Voorbeelden kunt u komen kijken in onze showtuin in Bergharen. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding.Wij raden u dan ook aan altijd even te komen kijken in onze showtuin.

Stenen afhalen

Indien u de stenen wilt afhalen, informeer vooraf waar de stenen staan. I.v.m. enorme drukte kunnen de levertijden oplopen.