Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Pietra Serena Antracite.

€ 64,95 incl. BTW

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Pietra Serena Antracite. Beschrijving:   De prachtige Pietra Serena heeft een uiterlijk van genuanceerd quartzite. Tijdens de productie worden veel verschillende prints gebruikt, waardoor niet alle te ...

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Pietra Serena Antracite.

Beschrijving:

 

De prachtige Pietra Serena heeft een uiterlijk van genuanceerd quartzite. Tijdens de productie worden veel verschillende prints gebruikt, waardoor niet alle tegels hetzelfde uiterlijk hebben, voor een speels effect in jouw tuin!

 

Mocht jouw keuze vallen op de Pietra Serena, dan geniet je niet enkel van het mooie uiterlijk van de tegel, maar ook van alle voordelen van een keramische tegel. Uniek is de dikte van 3 cm, waardoor de verwerking van deze tegel makkelijk is.

 

Fijn om te weten

 

100% Dutch Design, ontworpen en samengesteld door Nederlandse ontwerpers. Iedere tegels heeft zijn eigen unieke design! De voordelen van deze keramische tegels:

  • 100% full body keramiek
  • Warmte-, vorst- en strooizoutbestendig
  • Duurzaam materiaal en een lange levensduur
  • Kleurvast en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor hogedrukreiniging

 

 

Lux & Dutch

 

Al 15 jaar een begrip in het Nederlandse straatbeeld én altijd op zoek naar de juiste producten om uw tuinwens te vervullen. Met deze nieuwe lijn verbindt Gardenlux zich met trendsetters, creatievelingen en liefhebbers van een moderne tuin. Ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met een moderne én functionele tegel. Uniek, groots, creatief én onderhoudsvrij.

 

De nieuwe generatie neemt het over, niet alleen in de vorm van deze tegels, maar ook ontworpen door de nieuwe generatie. De Gardenlux Cera3Line is een vernieuwende en moderne collectie, met zorg ontworpen en samengesteld door Gardenlux.

 


Lees verder

Cera3Line Lux en Dutch 60x60x3cm Pietra Serena Antracite.