€ 63,95
per m2
Vraag naar exacte voorraad

m2

Bereken 5% breuk- en snijverlies mee.

Een m2 bevat 74 stuks. Het aantal m2s wordt automatisch afgerond naar boven.

Aantal Stuk

Aantal besteleenheden

U besteld de producten per besteleenheid, bijvoorbeeld per 75 of 100. Het aantal besteleenheden wordt automatisch naar boven afgerond.

Prijs per besteleenheid

Eindtotaal

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Waarom bestellen bij Steenhandel Geurds?

Uw bestelling kan binnen een week geleverd worden

U hoeft niet thuis te zijn op de dag van levering

De dag voor levering wordt u op de hoogte gebracht

Offerte aanvragen worden binnen 6 uur beantwoord

Meer dan 600 soorten metselstenen

Veilig betalen via iDEAL

Gebakken klinkers paars rood is een getrommelde, kleurvaste bezande straatbaksteen. De steen is leverbaar in UWF  en udf  . De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Gebakken dikformaat Geba 4042 rood paars getrommeld

Dikformaat+/- 200 x 65 x 60 mm
Gegevens
Kiest u voor getrommelde steen dan kiest u voor klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke en veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditionele tuinpatronen, een verzorgde uitstraling en zorgvuldig tuinonderhoud. STEENHANDEL GEURDS geba straatbakstenen passen perfect in tuinen met symmetrische vormen en voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren in een tuin waar geleefd en gewerkt mag worden. De Classica serie biedt u keuze uit straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor tijdloze tuinen.  Er staat 100 m2 bij ons op voorraad. hebt u meerdere m2 nodig bel even met 06 51 02 84 89.
Specificaties
Specificaties