€ 822,89
per pallet
Vraag naar exacte voorraad

Pallets

of

m2
Bereken 5% breuk- en snijverlies mee.

Een pallet bevat 0 stuks. Het aantal besteleenheden wordt automatisch naar boven afgerond.

Aantal Stuk

Aantal besteleenheden

U besteld de producten per besteleenheid, bijvoorbeeld per 75 of 100. Het aantal besteleenheden wordt automatisch naar boven afgerond.

Prijs per besteleenheid

Eindtotaal

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Waarom bestellen bij Steenhandel Geurds?

Uw bestelling kan binnen een week geleverd worden

U hoeft niet thuis te zijn op de dag van levering

De dag voor levering wordt u op de hoogte gebracht

Offerte aanvragen worden binnen 6 uur beantwoord

Meer dan 600 soorten metselstenen

Veilig betalen via iDEAL

Strakke bestrating geeft een tuin een moderne look. Breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. En durf te combineren met opvallende vormen en kleuren. In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel, hierin speelt ook het legverband een grote rol. Naast het halfsteensverband zorgt ook het blokverband voor een moderne uitstraling. Net anders, maar blijvend mooi.  

Gebakken waalformaat Geba 4015 rood genuanceerd.

Waalformaat +/- 200 x 50 x 60 mm
Gegevens
Kiest u voor Steenhandel Geurds strakke bestrating dan kiest u voor rustgevend design. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Een designtuin is een strak vormgegeven, overzichtelijke buitenruimte met aantal opvallende elementen. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel. Steenhandel Geurds straatbakstenen zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. Een plek om heerlijk te loungen na het werk. Ontspannen te barbecueën in het weekend. Of lekker lang te borrelen op een nazomeravond. De strakke serie bestaat uit moderne straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor bijzondere, onderscheidende tuinontwerpen. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel. Strakke, donkere kleuren en subtiel gemixte sorteringen spelen hierin een belangrijke rol. Alleen per volle pallet afneembaar. 1 pallet = 14,2 m2 Prijs per m2 is omgerekend 57,95. Levertijd in overleg.
Specificaties
Specificaties